Hyr en erfaren murer til din opgave

Leder du efter en dygtig murer? Ved TBF - Byg har vi mange års erfaring indenfor murerfaget. Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter og meget mere. Vores murerfirma er beliggende i Taastrup, men vi kører ud til kunder i både Albertslund, Ishøj og omegn alt efter behov.

Der kan være mange grunde til at søge professionel hjælp hos en murermester som os. Vi varetager alt murerarbejde og har med tiden udført mange opgaver for både private og erhvervskunder. Har du brug for hjælp til opsætning af badeværelse eller andre former for mureropgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Drejer det sig for eksempel om opsætning af badeværelse eller renovering af badeværelse, drøfter vi altid muligheder og løsninger, før vi går i gang. For os er det vigtigt at lytte til vores kunders behov fra start til slut, så vi kan levere det resultat, du drømmer om.

Med en murer fra TBF – Byg på din opgave kan du vide dig sikker på, at:

  • Arbejdet er i orden
  • Vi kommer til tiden og bliver færdige til tiden
  • Hvis uheldet skulle være ude, så laver vi gerne fejlen om
  • Vi er ansvarsbevidste

Hvad koster murerarbejde?

Vi er i stand til at løse mange forskellige opgaver indenfor faget. Vi kan som sagt lave alt lige fra ombygning til tilbygninger, opsætning af badeværelser, opmuring af vægge og meget mere. Der kan derfor også være stor forskel på vores priser alt afhængig af, hvilken opgave det drejer sig om. Vi kan derfor heller ikke give en endelig pris, før vi har været på et besøg og vurderet opgavens type og omfang. Vi kan dog garantere, at du vil modtage et fordelagtigt tilbud med en god pris.

Sidder du med en idé, og ønsker du en pris og et uforpligtende tilbud, anbefaler vi altid, at du kontakter os. Som murerforretning er vi interesserede i at kunne tilbyde fair priser, der matcher dit budget og dine behov. Vi løser også opgaver som tømrer og har stor erfaring.

Ønsker du hjælp fra en murer? Kontakt os for mere information

Ønsker du at lave en aftale med en murer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål til vores priser, eller kunne du tænke dig en snak med en murer om de muligheder, du har, skal du naturligvis heller ikke holde dig tilbage med at give os et kald.

Ring i dag på telefon 28 88 12 75, eller send en e-mail til tbf@tb-f.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

✔️Arbejdet er i orden

✔️Kommer til tiden og bliver færdige til tiden

✔️Sit ansvar bevidst

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

TBF-BYG 

CVR: 31671892

fb

Kontakt

Mail: tbf@tb-f.dk

Telefon: 28 88 12 75