Få opfyldt din drøm om en renovering af badeværelse hos os

Skal du bruge professionel hjælp af en dygtig murer til renovering af badeværelse? Så kan vi ved TBF - Byg hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i f.eks. at bygge nyt bad eller en hel badeværelsesrenovering. 

Vores virksomhed er beliggende i Taastrup, men vi kører gerne til Albertslund, Ishøj og omegn, hvis der er behov for det.

Et badeværelse er for mange forbundet med velvære. Det er her, du kan trække stikket ud og lade op om morgenen, inden en lang dag venter. Det er også her, du slutter af om aftenen, inden du lægger dig til at sove. En badeværelsesrenovering kan derfor også for mange være en vigtig optimering.

Har du en idé, som du drømmer om at føre ud i livet, så tøv ikke med at forhøre dig hos os. Sammen drøfter vi løsninger og muligheder ud fra dine ønsker og krav til ombygning af badeværelse.

Sætter du os på din opgave, garanter vi, at:

  • Arbejdet er i orden
  • Vi kommer til tiden og bliver færdige til tiden
  • Hvis uheldet skulle være ude, så laver vi gerne fejlen om
  • Vi er ansvarsbevidste

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger af opgavens omfang. Det er ikke altid nødvendigt med et nyt badeværelse. Tit og ofte kan vi opfylde dine ønsker ved at udskifte gulv i badeværelset samt fliser, armaturer eller badeværelsesmøbler. Renoveringen afhænger derfor af dine ønsker.

Vi kan derfor heller ikke give en endelig pris, før vi har vurderet opgaven. Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan beregne et uforpligtende tilbud med en god og fordelagtig pris på en lille eller stor renovering af badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse kræver ofte, at hele badeværelset bliver udskiftet. Hvis det er det, du drømmer om, kan vi sørge for en totalentreprise. Her er du garanteret professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen igennem.

Du vil modtage et uforpligtende tilbud, når vi har vurderet projektet. Vi har generelt et stort udvalg af armaturer, fliser og mosaikker samt badeværelsesmøbler til renovering, så det kan blive præcis, som du forestiller dig.

Kontakt os for en aftale

Kontakt TBF - Byg allerede i dag for en aftale, et uforpligtende tilbud eller en professionel dialog om en renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Du kan ringe på telefon 28 88 12 75 eller sende en e-mail til tbf@tb-f.dk

✔️Arbejdet er i orden

✔️Kommer til tiden og bliver færdige til tiden

✔️Sit ansvar bevidst

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

TBF-BYG 

CVR: 31671892

fb

Kontakt

Mail: tbf@tb-f.dk

Telefon: 28 88 12 75